Leje af lift til private

GRATIS KØREPLADER VED PRIVAT LEJE

Vores køreplader beskytter underlaget mod skader under liftens brug, mens du arbejder. Det er vores måde at sikre, at du ikke kun får en lift, men også den nødvendige udstyr til at udføre dit projekt, uden at gøre mere skade.

Nem liftudlejning for private

Hvis du står over for en opgave, der kræver at du skal arbejde i højden, kan det være en udfordring uden det helt rette udstyr. Hos AO Lifte har vi gjort det enkelt for dig at få adgang til kraftige lifte med vores service for leje af lift til private. Uanset om det er til beskæring af træer i haven, maling af facaden eller reparation af tagrender, er vores liftudlejning en sikker og effektiv løsning.

Gratis vejledning og opmåling til private: Når du som privat lejer en lift hos os, står vi klar med professionel vejledning for at sikre, at du får den rette lift til opgaven. Vi forstår, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange modeller og specifikationer, og derfor er vores udlejningsteam altid til rådighed for at rådgive dig bedst muligt. Vi hjælper dig med at vurdere, hvilken type lift du har brug for, baseret på de specifikke ønsker til dit projekt. Vi mener også, at leje af lift ikke skal koste en bondegård. Derfor stræber vi efter at gøre liftudlejning til private så økonomisk overkommelig som muligt.

Leje af lift til private. Vi har gjort det nemt til private at leje lift.

Hvad siger vores private kunder?

Yasmin EM
Yasmin EM
31. Oktober, 2023
Rigtig god sparring, hvis man ikke har erfaring med lifte. Jeg har haft gang i et større haveprojekt inden vinteren, som jeg skulle bruge en lift til, men var usikker på hvilken type lift der passede til opgaven. AO lifte hjalp mig med at finde den rette og jeg fik lejet en saxlift (i god stand!) til en rigtig fin pris.
Hassan Ibrahim
Hassan Ibrahim
23. Oktober, 2023
Jeg har lejet en trailer lift fra AO lifte, en hel måned, de kan klart anbefales. Og stort tak til Oliver for en kanon god kundeservice som altid var klar til at hjælpe!! På gensyn!
Murtaza Cetin
Murtaza Cetin
26. Maj, 2023
God service, kan klart anbefales!
Obaydah Mohamad
Obaydah Mohamad
11. Maj, 2023
Tak for en nem og behagelig proces - alt spillede bare!
Abdimandolski A-A-A-A
Abdimandolski A-A-A-A
8. Maj, 2023
god service, tak for hjælpen
Abdullahi Farah
Abdullahi Farah
8. Maj, 2023
Kan helt klart anbefales!
Troels Haastrup
Troels Haastrup
8. Maj, 2023
Super service og hurtig levering
Marie Ch.
Marie Ch.
5. Maj, 2023
Første men helt sikkert ikke sidste gang! Dbh. Maler Marie
Rawand Kaban
Rawand Kaban
5. Maj, 2023
Har brugt AO lifte de seneste par gange, og har kun været tilfreds, så det forsætter jeg helt klart med 👍🏽
Ahmed
Ahmed
5. Maj, 2023
Verdensklasse
Saxlift leje og udlejning - Find forskellige modeller af saxlifte til skarpe priser

FÅ ET GRATIS TILBUD

Ønsker du transport af lift?

Gratis opmåling for private kunder

Hos AO Lifte går vi et ekstra skridt for vores private kunder i København – vi tilbyder gratis opmåling! Vores serviceteam kommer ud til din adresse, laver en opmåling, for at sikre, at du lejer den rigtige lift til dit private projekt, uden nogen ekstra omkostninger. 

Få et tilbud
close slider
Ring her