Din pålidelige partner for liftudlejning

Liftudlejning er vores speciale

Erfaring og ekspertise i liftbranchen er hjørnestenene i vores virksomhed. Vi er dedikeret til at levere førsteklasses liftudlejningstjenester og skabe en problemfri og sikker oplevelse for vores kunder.

Med vores omfattende udvalg af lifte kan vi imødekomme ethvert behov og enhver arbejdsopgave. Vores flåde består af topmoderne liftmodeller, der er nøje udvalgt for deres kvalitet, ydeevne og pålidelighed.

Vi forstår vigtigheden af at tilpasse vores tjenester til vores kunders individuelle krav. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher specifikke behov og projekter. Vores erfarne team er altid klar til at rådgive og vejlede dig gennem valget af den ideelle lift til din opgave.

 

Vi er lyttende og realistiske hele vejen

Som et lokalt firma fokuserer vi på at betjene København og Sjælland. Vi er stolte af at have et dybt kendskab til området, hvilket betyder, at vi kan levere vores lifte til præcis det sted, hvor du har brug for dem. Vores effektive transporttjeneste sikrer, at liften når frem til din arbejdsplads rettidigt og uden besvær.

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Alle vores lifte overholder strenge sikkerhedsstandarder, og vi udfører regelmæssig vedligeholdelse og kontrol for at sikre, at de fungerer optimalt og leverer den nødvendige stabilitet og pålidelighed.

Uanset om du er en professionel entreprenør eller en privatperson, der har brug for en lift til dit projekt, er AO Lifte det ideelle valg. Vi stræber altid efter at levere den bedste kundeservice, den bedste kvalitet og de skarpeste priser.

Hvad siger vores kunder?

Yasmin EM
Yasmin EM
31. Oktober, 2023
Rigtig god sparring, hvis man ikke har erfaring med lifte. Jeg har haft gang i et større haveprojekt inden vinteren, som jeg skulle bruge en lift til, men var usikker på hvilken type lift der passede til opgaven. AO lifte hjalp mig med at finde den rette og jeg fik lejet en saxlift (i god stand!) til en rigtig fin pris.
Hassan Ibrahim
Hassan Ibrahim
23. Oktober, 2023
Jeg har lejet en trailer lift fra AO lifte, en hel måned, de kan klart anbefales. Og stort tak til Oliver for en kanon god kundeservice som altid var klar til at hjælpe!! På gensyn!
Murtaza Cetin
Murtaza Cetin
26. Maj, 2023
God service, kan klart anbefales!
Obaydah Mohamad
Obaydah Mohamad
11. Maj, 2023
Tak for en nem og behagelig proces - alt spillede bare!
Abdimandolski A-A-A-A
Abdimandolski A-A-A-A
8. Maj, 2023
god service, tak for hjælpen
Abdullahi Farah
Abdullahi Farah
8. Maj, 2023
Kan helt klart anbefales!
Troels Haastrup
Troels Haastrup
8. Maj, 2023
Super service og hurtig levering
Marie Ch.
Marie Ch.
5. Maj, 2023
Første men helt sikkert ikke sidste gang! Dbh. Maler Marie
Rawand Kaban
Rawand Kaban
5. Maj, 2023
Har brugt AO lifte de seneste par gange, og har kun været tilfreds, så det forsætter jeg helt klart med 👍🏽
Ahmed
Ahmed
5. Maj, 2023
Verdensklasse

Vigtige værdier hos AO Lifte

Mission

Som lift udlejningsfirma i København er det vores fornemmeste opgave og mission at give vores private og erhvervskunder høj kvalitet og service i topklasse hver eneste dag.

Vision

Visionen er at være en virksomhed med altid høj faglighed og god planlægning. Vi holder styr på tingene fra start til slut uanset lejeperioden Det håber vi, gør os til dit foretrukne liftfirma

Værdier

Det er vigtigt for os at være et lift udlejningsfirma, som du kan stole på. En god dialog og en realistisk tidsplan er derfor vigtige for os. Intet overlades til tilfældighederne i et samarbejde med os.

Få et tilbud
close slider
Ring her